مراکز حقوقی، مشاوره و وکالت

۰٪ تخفیف
تصویر
  • 5 / 5

دفتر وکالت وکیل پایه یک رضا زیرک باش

  • اصفهان، خیابان فیض، خیابان آیت الله ارباب، جنب کوچه شماره دو، طبقه اول
  • 09132666928
۰٪ تخفیف
تصویر
  • 5 / 5

وکیل پایه یک دادگستری محسن اکبری اراک

دفتر وکالت

  • خیابان شهید بهشتی(عباس آباد )، روبروی مسجد حاج آقا صابر، طبقه بالای فروشگاه جهیزیه ماه عسل، دفتر وکالت محسن اکبری
  • 09125830791
۰٪ تخفیف
تصویر
  • 5 / 5
۰٪ تخفیف
تصویر
  • 5 / 5
۰٪ تخفیف
تصویر
  • 5 / 5
۰٪ تخفیف
تصویر
  • 5 / 5
۰٪ تخفیف
تصویر
  • 5 / 5
۰٪ تخفیف
تصویر
  • 5 / 5

مراکز حقوقی، مشاوره و وکالت

مراکز حقوقی، مشاوره و وکالت در تهران

کانون وکلای حقوقی در ایران یکی از زیر مجموعه های سازمان قوه قضاییه ایران محسوب می شود که به منظور ارائه خدمات وکالتی برای امور حقوقی برای مردم دایر شده است. مراکز حقوقی، مشاوره و وکالت در تهران هم از زیر مجموعه های این کانون وکلای کشور هستند که دسترسی مردم به وکیل جهت انجام امور حقوقی و کسب اطلاعات لازم را نسبت به ایام قدیم بسیار راحت تر کرده است.

در این مقاله با پرداختن به مرکزهای حقوقی وکالت در شهر تهران قصد بر این داریم تا شما را با این موضوع بیشتر آشنا کنیم، پس پیشنهاد می کنیم این مقاله را از دست ندهید.

مراکز حقوقی، مشاوره و وکالت در تهران را بیشتر بشناسید

مراکز حقوقی و مشاوران قوه قضاییه از سال 81 به دستور رئیس قوه قضاییه وقت در ایران تاسیس شدند تا خدمات حقوقی بهتری به شهروندان ارائه شود که می توان از آن به عنوان قدم بزرگ و مهمی در عرصه نظام وکالت یاد کرد.

امروزه این مراکز و سازمان ها سوی امیدی در دل افرادی انداخته است که شاید مشغول تحصیل در رشته وکالت در دانشگاه تهران باشند یا حتی برای جوانانی که قصد وارد شدن به بهترین دانشگاه وکالت در تهران هستند، زیرا این مرکزها میدان را برای افراد علاقه مند به این رشته و فارغ التحصیلان وکالت بازتر کرده است.

وکالت حقوقی در تهران

برای بهتر آشنا شدن با این مطلب که مراکز حقوقی، مشاوره و وکالت در تهران را چه افرادی تشکیل داده اند، ابتدا به این موضوع که افرادی که مشغول به امور وکالت حقوقی تهران هستند، باید چه میزان تحصیلات و مدارکی داشته باشند، می‌پردازیم.

  • فرد باید حداقل دارای مدرک کارشناسی در رشته های مرتبط حقوقی باشد.
  • در آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری یا مرکز مشاوران قوه قضاییه شرکت کرده و نمره قبولی گرفته باشد.
  • همان طور که اشاره شد، نمره و امتیاز قبولی وی در آزمون کانون وکلا به گونه ای باشد که در تراز با کانون مرکز شهر تهران قرار بگیرد.
  • دارای پروانه وکالت در تهران «پایه دو یا پایه یک» برای انجام فعالیت حقوقی باشد.

دسترسی به مرکز مشاوره حقوقی رایگان در تهران چگونه است؟

خب به طور معمول برای بهره گیری از اطلاعات مشاوران حقوقی و وکلا در تهران به صورت رایگان می توانید از دو طریق اقدام کنید؛ یکی به روش تلفنی و دیگری به روش مشاوره آنلاین. خیلی از مراکز حقوقی، مشاوره و وکالت در تهران وجود دارد که کارشناسان وکلا با استفاده از تلفن می توانند پاسخگوی سوالات شما در زمینه حقوقی، کیفری و... باشند. تنها هزینه ای که شما متحمل می شوید، هزینه برق و تلفنی است که توسط آن با مشاور و کارشناس حقوقی ارتباط برقرار می کنید.

دومین طریق همان طور که اشاره شد، به صورت اینترنتی است؛ امروزه با پیشرفت تکنولوژی و پیام رسان هایی مثل واتساپ، اینستاگرام، تلگرام و... می توانید با بهره گیری از این اپلیکیشن ها با مراکز مربوط به امور حقوقی و وکالت ارتباط برقرار کنید و از مشاوره آن ها اطلاعات کسب کنید.

با توجه به زمانبر بودن و سنگین بودن برخی پرونده ها مثل محاسبه ارث و میراث «ما ترک»، احتساب دیه، تنظیم اوراق قضایی و موارد این چنینی بهتر است برای رسیدگی به این موارد به صورت حضوری به دفاتر و مراکز حقوقی، مشاوره و وکالت در تهران مراجعه کنید، اما ممکن است گاهی مراجعه به دفاتر حقوقی نیازمند پرس و جو باشد.

ما در اینجا برنامه ای را به شما ارائه می دهیم که برای پیدا کردن مراکز حقوقی، مشاوره و وکالت در استان تهران دیگر نیازمند پرس وجوهای متعدد نباشید. برنامه مسیریاب سخنگوی وی «WAY Navigation» که حاصل زحمات شبانه روزی تیم فنی ما «WAY» هست، به شما کمک می کند تا با نصب آن روی وسیله هوشمند خود مانند تلفن هوشمند، محل ها و مکان های اداری، قضایی و... اطراف خود را پیدا کرده و اطلاعات لازم را تا رسیدن به مقصد کسب کنید.

شرایط تاسیس دفتر وکالت در تهران چیست؟

 مانند هر کسب و کار دیگری، شغل وکالت و تاسیس دفتر نیز نیازمند صدور پروانه کار و استانداردهای مختص به خود است. مجوزهای لازم و انجام مراحل اداری باید زیر نظر اداراتی مثل دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه صورت پذیرد.

طبق قوانین و مقررات مصوبه شورای قوه قضاییه هر دفتر وکالت به غیر از مدیر و صاحب پروانه کار برای کسب درآمد وکالت در تهران باید یک کارشناس حقوقی و یک کارشناس فناوری اطلاعات و دو کارمند دفتری در آن حضور داشته باشند.

صاحبان پروانه کار وکالت به غیر از محلی که پروانه کار در آن ثبت شده است، مجاز به انجام امور وکالت نیستند و تخلف از این قانون منجر به برخورد قانونی و رسیدگی در دادسرا و دادگاه انتظامی کانونی خواهد شد.

 سخن پایانی

در صورت نیاز با رجوع به مراکز حقوقی، مشاوره و وکالت در تهران می توانید قبل از هرگونه اقدام قانونی و حقوقی، مشاوره های لازم را جهت گرفتن نتیجه بهتر از وکلا و کارشناسان قضایی کسب کنید. ممکن است گاهی هم نیازمند پرداخت مبلغی به عنوان حق الزحمه که به طور کامل قانونی و مکتوب است، به وکیل شویم که در ازای گرفتن نتیجه مطلوب می تواند بسیار سودمند باشد.